Skip to main content
naturalmente

Naturalmente, de todos

Cultura Inquieta lanza a III edición do concurso fotográfico Naturalmente, de todos, unha invitación para capturar a beleza do mundo que nos rodea no seu estado máis puro.

Para participar en Naturalmente, de todos, debedes publicar no voso perfil público de Instagram a/s fotografía/s coas que queirades participar xunto ao hashtag #NaturalmenteDeTodos25 e mencionando (que non etiquetando) a @culturainquieta e a @iberdrola.

- Podes participar con tantas fotos como queiras.
- Poden ser fotografías realizadas no pasado ou que xa teñas subidas no teu canal de contidos.
- Podes participar cun carrusel de varias fotografías.
- Podes participar desde calquera lugar do mundo.
Importante: Lembrade que debedes publicar as fotos no canal de contidos (muro) do voso perfil público de Instagram para que se poidan ver e poidan concursar. Non se admitirán fotografías enviadas nin por mensaxes privadas, nin por correo, nin por Stories de Instagram.

Prazos
O concurso de fotografía Naturalmente, de todos estará aberto ata o 27 de marzo de 2025, ás 23:59 h (horario de España peninsular).

Premios
Hai un total de 2.000 euros en premios repartidos entre as fotografías gañadoras, ademais dunha difusión editorial en Cultura Inquieta a través de todas as súas canles (web e redes sociais).

Dúas categorías
Os premios dividiranse en dúas categorías nas que se premiarán sete fotografas en cada unha delas. Sete fotografas serán seleccionados por votación popular e outras sete fotografas por membros do equipo editorial de Cultura Inquieta.

Os premios económicos repartiranse da seguinte maneira entre os seleccionados por votación popular:
300 euros para a fotografía gañadora.
200 euros para o segundo posto.
100 euros para cinco menciones especiais.

Os premios económicos repartiranse da seguinte maneira entre os seleccionados polo xurado de Cultura Inquieta:
300 euros para a fotografía gañadora.
200 euros para o segundo posto.
100 euros para cinco menciones especiais.

Bases e máis información

Comments